France Limousine - De Langste Rollade Ter Wereld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

   Proeft u het verschil ?

Wij hebben gemeend ons duurzaam varkensvlees beschikbaar te moeten stellen voor dit mooie initatief.

Productveiligheid, gezond en toch lekker eten? Met de vlees producten als Frans Limousin rundvlees en Porc au Grain graan gevoerd ‘scharrel’varkensvlees, bent u op de goede weg.
(voor meer informatie bezoek ook onze website: www.francelimousin.nl)

Limousin Runvlees
Nooit eerder hebben de smaak en kwaliteit van rundvlees zo in de belangstelling gestaan als nu, vooral waar het de samenhang met uw gezondheid betreft. De allerlaagste norm van vlees eten is toch wel dat je er gezond van blijft. Met Frans Limousin rundvlees eet men puur vlees wat aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. De superieure kwaliteit is fijn-vezelig en een fijne door-adering van vet. Die karakteristiek zorgt voor een mals en sappig bereidingsresultaat, minimaal gewichtsverlies van het vlees en een veel kortere bereidingstijd. Minder energieverbruik dus ook.

Porc au Grain
Hetzelfde geld voor ons overheerlijke varkensvlees van het Franse Graanvarken. Dit varkensvlees heeft ook een speciale kwaliteits borging, onze varkens hebben het Label Rouge. Een extra kwaliteitslabel waarbij de keuring van dit varken- en vlees onder strenge controle staat. Zekerheid voor bijvoorbeeld dat er geen antibiotica is gebruikt. Wat betekent dit voor u? Dat u gegarandeerd vlees krijgt van een uitstekende kwaliteit. Minder vet en toch heerlijk mals. U weet precies wat voor vlees u in de kuip hebt

Porc-au-Grain
France Limousin
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu